Spørgsmål og svar om salg af porcelæn til Jamer Antik DK

Forside

Læs her hvilke varer vi bl. a. efterlyser i øjeblikket!

Kontakt på email porcelain@mail.dk  - tilbud gives kun på mail - 

Send en liste på mail:

Musselmalet eller andre blå spisestel

Angiv nummer (1-175) emne (spisetallerkener); antal; og sortering/stand :

1-175 Middags tallerkner 12 stk (Heraf tre stk 2. sort) etc

Platter, Juleuroer eller Juleskeer – jeg skal bruge årgange og antal

Eks. Juleuroer 1984-2007 eller Kgl Juleplatter 1926-1956 1. eller 2. sortering

Andre figurer, spisestel, bestik, vaser og keramik – jeg skal bruge antal , nr + stikord

Eks  B&G 2091 Schnauzer 18 cm

Eks. Kgl. 2298 Faun 1. sortering

 

NB. Skulle jeg få brug for et billede - beder jeg om det - ellers er det bare i vejen

Kgl. B&G Spise- og kaffestel 

Når De ønsker at sælge et stel til os, har vi brug for at vide antallet af dele uden skår. Lav venligst en liste med angivelse af stel (nr.) og dekorations nr. samt et stikord. Kop og underkop tælles som en del. Det er vigtigt at få at vide om det er 1. eller 2. sortering og hvorvidt der er synligt slid. Send listen på e-mail til porcelain@mail.dk  og vi giver et uforpligtigende bud.

Figurer Figurer fra Lyngby, Bing & Grøndahl, Dahl Jensen og Royal Copenhagen har et design nr. under bunden. For at give et bud skal vi bruge dette tal og et stikord/en beskrivelse. Dertil skal vi vide om figuren er 1. eller 2. sortering og hvorvidt den har synlige fejl. (Se nedenfor)
Juleplatter - OBS! - kun sammen med andet (figurer, vaser og stel) eller hvis de første platter Kgl. 1908 og B&g 1895-1899 indgår i samlingen Klik her og send en mail  få et tilbud hvis jeres samlling omfatter Kgl. 1908 eller B&G 1895, 1896, 1897, 1898! ELler i også har figurer og spisestel til salg. Hvis De angiver om platterne er Kgl. eller B&G og sender os en liste med antal af de forskellige årgange udregner vi en samlet pris på platter som er 1. sortering, hele, rene uden skår og rustne ophæng. Læs mere her: Juleplatter købes!  Gør det nemmere for dig selv og os.  Højreklik på følgende link og vælg "Gem destination som.." Navngiv regnearket: "Platter+Dit-Navn+Dato" Download excel-regneark til optælling af platter. Tæl og beskriv dine platter som vist. Vedhæft regnearket  og send det til porcelain@mail.dk og vi udregner lynhurtigt et tilbud
Dødsborydning og vurdering Dødsboer ryddes: Tilbud gives på finere samlinger af porcelæn, sølv og hele dødsboer - evt. totalrydning:
Sølv og Bestik Georg Jensen Bestik, Michelsens Juleskeer, Tretårnet bestik i god stand. Hans Hansen

Pletbestik kun hvis der er knive eller sammen med andet

Vurderinger Ønsker De en vurdering af porcelæn til brug ved forsikring, bodeling eller en privat salgsstrategi, kan De købe en vurdering. Pris efter aftale. Ved online vurderinger skal vi bruge oplysninger som nævnt her på siden og en angivelse af formålet med vurderingen. Priser fra Kr. 150.-
Levering og afhentning ved salg til os I vort tilbud angiver vi tydeligt om prisen er inklusiv levering i Mariager. Vi ved, der kan være langt til Mariager for nogle, men det er nemt og hurtigt at sende. Lav en aftale på telefon eller mail. Pak effekterne forsvarligt og send (evt. anbefalet) med Post Danmark til adressen nedenfor. Vedlæg en seddel med optælling/beskrivelse samt dato, navn, adresse og underskrift. Efter godkendelse overfører vi penge til jeres kontonr. Vi har også i visse tilfælde mulighed for opsamling i det meste af Jylland, Fyn, Sjælland og Københavnsområdet.
1. eller 2. sortering Hvis et stykke dansk porcelæn ikke levede 100% op til de strenge kvalitetskrav m.h.t. til dekoration, farver og overfladeglasur, blev det solgt i fabriksudsalget som 2. sortering og der blev lavet en ridse i glasuren hen over stemplet i bunden, som kan mærkes med en negl eller ses i den rigtige vinkel.  Som udgangspunkt er det vanskeligt at pege på en bestemt årsag til en almindelig 2. sortering. Hvis der er synlige fejl skal det angives.
Synlige fejl og andre sorteringer! Angiv altid skår, afslag og reparationer sket efter produktion! Synlige fejl som et stykke i 2. eller andre sorteringer kan være "født" med bør nævnes og kan betegnes som følger: Misfarvninger i dekorationen under glasuren. Pletter fra støv under brændingen. Bobler og gnister i glasuren. Huller i glasuren. Brændingsfejl ses ofte som revner ved sammenføjninger - især på store eller gamle figurer. En hårrevne er en tynd revne i glasuren. Krakeleringer i glasuren. Slid på overglasur guldbelægninger. Brugsporcelæn: Slid. Fajance: Misfarvninger og krakeleringer.

De er også altid velkommen til at møde op med deres porcelæn i butikken i Mariager og der få et bud

 

Jamer Antik DK

Klosterkælderen Antik og Porcelæn

Fuglsangsgade 4

9550 Mariager

Tlf. 44914455

www.jamerantik.dk 

porcelain@mail.dk

 

Copyright Jamer Antik DK 2014